• Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Rhodius

Voor velen zijn het slechts gereedschappen, voor Rhodius is slijpgereedschap een echte passie. Wij volgen geëngageerd ons doel om zeer goede diensten en producten nog beter te maken. Hierbij staan de dagelijks uitdagingen van u als gebruiker en uw tevredenheid centraal.

Hoe verschillend de toepassingen en materialen ook zijn, onze gereedschappen leveren maximaal nut en kennen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De specialisten van Rhodius analyseren permanent de markten, toepassingen en materialen. Onze technici optimaliseren en ontwikkelen op basis hiervan exact de juiste producten - altijd met het oog op de eisen van onze klanten - tot en met individuele oplossingen.

Onze passie voor slijpgereedschappen leidt tot werkbesparende innovaties die processen versnellen of zelfs mogelijk maken. Dit streven naar verbeteringen en eenvoudige oplossingen vindt u terug in ons volledige assortiment.

Voor de Rhodius producten bent u bij SlijpExpert.nl op het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod met onder andere doorslijp-, afbraam- en lamellenschijven. Ruime voorraad en scherpe prijzen, wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Rhodius schuur- en slijpmiddelen.

Afbeelding

Voor en door SlijpExperts

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ons team

Gerko Wiemer Technisch advies en verkoop

Teun Holdijk Technisch advies en verkoop

Jeroen Arentsen Technisch advies en verkoop

Samantha van Linden Orderstatus en levertijden

Niels van Asselt Technisch advies en verkoop

Agmedt Engelhardt Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink Financiële administratie