• Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

Time Saving Kits

Weergave
 1. Cibo Kit 1: Borstelen vlakke buitenhoek & verstek
  Cibo Kit 1: Borstelen vlakke buitenhoek & verstek Art. Nr. TSK01A

  Cibo Kit 1: Borstelen vlakke buitenhoek & verstek. RVS borstelen op verstek en vlakke buitenhoeken? Lasnaden wegwerken alsof ze er nooit gestaan hebben? Geen probleem! Met deze kit heeft u alles in huis om vierkante buizen in rvs met een finish 320 in een mum van tijd te borstelen. Bijhorende machines en accessoires zijn eveneens verkrijgbaar via deze webwinkel. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 236,11 € 195,13
 2. Cibo Kit 2: Borstelen vlakke & ronde binnenhoek
  Cibo Kit 2: Borstelen vlakke & ronde binnenhoek Art. Nr. TSK02A

  Cibo Kit 2: Borstelen vlakke & ronde binnenhoek. Om de lasnaad op inox binnenhoeken af te werken, is er maar 1 geschikte partner: de Finit-Easy van Cibo! Samen met Time Saving Kit 2 heeft u alles in huis om binnenhoeken van RVS kokerprofielen en buisprofielen in geen tijd te borstelen. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 120,04 € 99,21
 3. Cibo Kit 3: Borstelen ronde buitenhoek
  Cibo Kit 3: Borstelen ronde buitenhoek Art. Nr. TSK03A

  Cibo Kit 3: Borstelen ronde buitenhoek. Buitenhoek van een buisprofiel in RVS borstelen zonder het risico te lopen om facetten te schuren? Met de vergevingsgezinde RCD schijf in Kit 3 is deze klus in geen tijd geklaard. Met de handige gebruiksaanwijzing op de achterzijde van de wikkel bij de hand, werkt u uw buisprofiel af alsof de lasnaad er nooit gestaan heeft. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 74,66 € 61,70
 4. Cibo Kit 4: Polijsten vlakke buitenhoek
  Cibo Kit 4: Polijsten vlakke buitenhoek Art. Nr. TSK04A

  Cibo Kit 4: Polijsten vlakke buitenhoek. Begint u ook al te zuchten bij het horen van RVS polijsten? Dat is helemaal niet nodig. Volg de stappen in Time Saving Kit 4 en RVS polijsten wordt kinderspel. Het verstek en de vlakke buitenhoeken van het kokerprofiel zullen al snel blinken als een spiegel. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 315,91 € 261,08
 5. Cibo Kit 5: Polijsten vlakke & ronde binnenhoek
  Cibo Kit 5: Polijsten vlakke & ronde binnenhoek Art. Nr. TSK05A

  Cibo Kit 5: Polijsten vlakke & ronde binnenhoek. Moet u vlakke of ronde binnenhoeken in RVS polijsten? Dan schiet de Finit-Easy u te hulp. Samen met de producten uit Kit 5 wordt de lasnaad in een mum van tijd vlak geschuurd en krijgt hij een schitterende glans. Hier vindt u alles over hoe u inox moet polieren! Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 127,30 € 105,21
 6. Cibo Kit 6: Polijsten ronde buitenhoek
  Cibo Kit 6: Polijsten ronde buitenhoek Art. Nr. TSK06A

  Cibo Kit 6: Polijsten ronde buitenhoek. Wilt u een lasnaad op een rond hoekprofiel polijsten? Dat is zo gebeurd! Met de stappen in Kit 6, verwijdert u eerst de lasnaad op het hoekprofiel en doet u de hoek nadien blinken als een spiegel. Voor een optimale werkwijze, raadpleeg de juiste volgorde op de achterzijde van de wikkel die rond de doos zit. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 101,74 € 84,08
Weergave

Cibo heeft voor u 6 oplossingen uitgewerkt, specifiek voor de bewerking van RVS. De kits laten u kennis maken met de uitzonderlijke eigenschappen van de innovatieve Cibo producten. Bovendien zullen we u bijstaan om snel en makkelijk tot een professioneel resultaat te komen. In de doos vindt u een uitgekiend gamma aan producten die speciaal werden samengesteld per specifieke toepassing. Op de achterzijde van de wikkel staat een handleiding in posterformaat die u stap voor stap naar het resultaat begeleidt. Bovendien bevat iedere kit een unieke link waar u een gedetailleerde instructievideo, boordevol handige tips & tricks, kan bekijken.