• Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Voor 17:00 besteld vandaag verzonden
 • Voor professionals

Quick Change Schijven

Weergave
Prijs
tot
Merk
 1. 3M 14 artikelen
 2. Cibo 16 artikelen
Less
Hoofdbescherming
Alle filters tonen
Pagina
 1. Cibo rebel one unitized quick-change socatt sa8 Ø75x6
  Nieuw
  Cibo rebel one unitized quick-change socatt sa8 Ø75x6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt 75 x 6 SA8 is geschikt voor de volgende toepassingen: het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden en tevens te monteren op de ATA RA10LR + houder QSHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QSHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en het satineren. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis! SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie. 

  Meer info
  € 8,35 € 10,10
 2. Cibo rebel one unitized quick-change socatt sa7 d.75 x 6
  Nieuw
  Cibo rebel one unitized quick-change socatt sa7 d.75 x 6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt 75x6 SA7 is geschikt voor het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden afwerken. Valt te monteren op de ATA RA10LR + houder QSHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QSHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en het satineren. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 8,27 € 10,01
 3. Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt d.75 x 6 SA6
  Nieuw
  Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt d.75 x 6 SA6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt 75 x 6 SA6 is geschikt voor de volgende toepassingen: het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden en tevens te monteren op de ATA RA10LR + houder QSHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QSHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en satineren. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 6,92 € 8,37
 4. Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt SA5 75 x 6
  Nieuw
  Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt SA5 75 x 6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Socatt 75x6 SA5 is geschikt voor het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden. Valt te monteren op de ATA RA10LR + houder QSHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QSHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en het satineren. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 5,99 € 7,25
 5. Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit SA8 Ø75x6
  Nieuw
  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit SA8 Ø75x6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit 75x6 SA8 is geschikt voor het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden. Valt te monteren op de ATA RA10LR + houder QLHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QLHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en het satineren. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 8,35 € 10,10
 6. Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit SA7 Ø75x6
  Nieuw
  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit SA7 Ø75x6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit 75x6 SA7 is geschikt voor de volgende toepassingen:  het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden en tevens te monteren op de ATA RA10LR + houder QLHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QLHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en satineren. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis! SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie. 

  Meer info
  € 8,27 € 10,01
 7. Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit SA6 Ø75x6
  Nieuw
  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit SA6 Ø75x6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit 75x6 SA6 is geschikt voor het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden. Valt te monteren op de ATA RA10LR met houder QLHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QLHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, het verwijderen van krassen en satineren. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 6,92 € 8,37
 8. Cibo Rebel One Unitized quick-change lockit SA5 Ø75x6
  Nieuw
  Cibo Rebel One Unitized quick-change lockit SA5 Ø75x6

  Cibo Rebel One Unitized quick-change Lockit 75x6 SA5 is geschikt voor de volgende toepassingen: het afwerken en/of wegslijpen van TIG-lasnaden en tevens te monteren op de ATA RA10LR + houder QLHO/M/756 of op de M14 slijper met houder QLHO/M/75M14. Daarnaast te gebruiken voor het ontbramen, reinigen, borstelen, structureren, afwerken, om krassen te verwijderen, te satineren, de oppervlakteruwheid te verbeteren en voor het verwijderen van oxidatie. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 6,92 € 8,37
 9. Cibo Lockit Roloc power zirconium 75 mm K80
  Cibo Lockit Roloc power zirconium 75 mm K80

  Cibo Lockit Roloc power zirconium 75mm K80. Dit prodoct heeft de volgende eigenschappen: hittebestendig, additief. Uitermate geschikt voor het bewerken van RVS, titaanlegeringen enz. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 1,07 € 1,29
 10. Cibo Lockit Roloc power zirconium 50 mm K80
  Cibo Lockit Roloc power zirconium 50 mm K80

  Cibo Lockit Roloc power zirconium 50mm K80. Dit product heeft de volgende eigenschappen: Hittebestendig, additief. Uitermate geschikt voor het bewerken van RVS, titaanlegeringen enz. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 0,68 € 0,82
 11. Cibo Lockit Roloc power zirconium 75 mm K36
  Cibo Lockit Roloc power zirconium 75 mm K36

  Cibo Lockit Roloc power zirconium 75mm K36. Dit product heeft de volgende eigenschappen: hittebestendig, additief. Uitermate geschikt voor het bewerken van RVS, titaanlegeringen enz. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 1,27 € 1,54
 12. Cibo Lockit Roloc power zirconium 50 mm K36
  Cibo Lockit Roloc power zirconium 50 mm K36

  Cibo Lockit Roloc power zirconium 50mm K36. Dit product heeft de volgende eigenschappen: Hittebestendig, additief. Uitermate geschikt voor het bewerken van RVS, titaanlegeringen enz. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 0,85 € 1,03
Weergave
Prijs
tot
Merk
 1. 3M 14 artikelen
 2. Cibo 16 artikelen
Less
Hoofdbescherming
Alle filters tonen
Pagina

SlijpExpert heeft een compleet programma met Quick Change schijven. De naam verklapt het al: snel wisselbare schijven voor op de haakse slijpmachine, boormachine en machine met buigzame as. Grote voordelen van het Quick Change systeem is dat de schijven altijd muurvast en centrisch bevestigd zijn, snel wisselbaar zijn en door een grote verscheidenheid van schijfjes en houders altijd een juiste combinatie voor uw toepassing te vinden is. Van Cibo hebben we op SlijpExpert.nl de Quick Change schijven met zirconium en keramische korrels in de grofte K36, 40, 60, 80 en 120. Ook zijn er schijven beschikbaar in RCD (Rapid Combi Disc), versterkte tex en unitized. Van 3M zijn de Quick Change schijven beschikbaar in de revolutionaire 3M Cubitron II korrels en met diverse Scotch Brite kwaliteiten.