• Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

Kerngatboren

Weergave
Prijs
tot
Alle filters tonen
 1. Alfra HSS Kerngatborencassette 30mm diep 12 delig
  Alfra HSS Kerngatborencassette 30mm diep 12 delig Art. Nr. 1907001025

  Koopt u met regelmaat Alfra producten in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle Alfra producten en dus ook voor Alfra HSS Kerngatborencassette.

  Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Alfra producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw producten van Alfra binnen één werkdag thuis.

  Meer info
  € 177,87 € 147,00
 2. Alfra HSS-Co Kerngatborencassette 30mm diep 12 delig
  Alfra HSS-Co Kerngatborencassette 30mm diep 12 delig Art. Nr. 1901001025

  Koopt u met regelmaat Alfra producten in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle Alfra producten en dus ook voor Alfra HSS-Co Kerngatborencassette. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Alfra producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw producten van Alfra binnen één werkdag thuis. Meer info

  € 205,70 € 170,00
Weergave
Prijs
tot
Alle filters tonen