In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Diamantschijven

Het specifieke kenmerk van een diamantschijf zijn de diamantkorrels op de randen van de schijf. Dit maakt de schijf extra hard en geschikt voor het slijpen van harde materialen zoals tegels, beton en graniet soorten. Op SlijpExpert.nl vindt u professionele diamantschijven geschikt voor haakse slijpers. Welke diamant slijpschijf u nodig heeft is  afhankelijk van het materiaal dat u wilt bewerken.

De universele diamantschijven zijn geschikt voor wie afwisselend in verschillende steensoorten werkt. Ze kunnen voor zowel harde als abrasieve steensoorten worden gebruikt. De universele diamantschijven op SlijpExpert.nl hebben een lange levensduur, ze zijn trillingsvrij en eenvoudig in gebruik. Voor extra schone snijranden en comfort is de DT 600 U Diamantschijf aan te raden. De DT 350 U Diamantschijf is een prettige universele schijf met een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Als u met een universele schijf steeds in één soort materiaal werkt kan deze snel bot worden. Kies in dat geval voor een diamantschijf speciaal voor dat materiaal. Zoals een universele graniet diamantschijf, speciaal voor alle soorten graniet.  

SlijpExpert.nl heeft eveneens gespecialiseerde diamantschijven van Klingspor in het assortiment. Zo beschikken een aantal van deze diamantschijven over speciale turbo segmenten. Deze bieden een zeer hoge doorslijpsnelheid bij vrijwel alle harde materialen, zelfs bij extreem harde materialen zoals gewapend beton.
De diamantschijf met lasersleuven is perfect voor harde vloer- en wandtegels. De lasersleuven in deze schijf zorgen voor een maximale gladheid en perfect schone randen.

Koopt u graag in volume? Dat begrijpen we bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen een werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert.nl. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag.