• Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

Buizenslijpers

Weergave
Prijs
tot
Merk
 1. Cibo 2 artikelen
 2. Flex 4 artikelen
Less
Korrelgrofte
Alle filters tonen
 1. Cibo aandrijfriem Fini-Tube 500 5m-b
  Cibo aandrijfriem Fini-Tube 500 5m-b Art. Nr. SMFTR

  Cibo Aandrijfriem Fini-Tube 500 5m-b. Dit product is geschikt voor de Finitube machine met een bouwjaar van <4/2008. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 17,62 € 14,56
 2. Cibo Finitube set new
  Cibo Finitube set new Art. Nr. SMFTNA

  De nieuwe Finitube is een innovatief en ingenieus ontworpen gereedschap, om gemakkelijk buis- of cilinderconstructies af te werken. Het concept is baanbrekend. Voor het ontwerp koppelde Cibo de ervaring van de vele regelmatige en tevreden gebruikers aan de toepassingskennis en expertise van de Cibo-ingenieurs. Het resultaat: een harmonieus huwelijk tussen gebruiksgemak, innovatieve architectuur en industriële degelijkheid welk garant staat voor een snelle en perfecte afwerking van gelijk welk type buis, cilinder of buizenconstructie. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 1.087,79 € 899,00
 3. Flex lasnaadslijper LBR 1506 VRA
  Flex lasnaadslijper LBR 1506 VRA Art. Nr. 282499

  De motor van Flex lasnaadslijper LBR 1506 VRA is hoogbelastbaar met een hoge werkingsgraad voor sterke prestaties en heeft extreme uithouding door de perfecte koeling. De slijper beschikt over de VR-volle-golf-elektronica: met toerentalcontrole door tachogenerator, zachte aanloop, overbelastingsbeveiliging en toerentalkeuze. Daarnaast heeft de slijper ook een Slijpbandspanning. Dit houdt in dat de slijper traploos instelbaar is en passend voor buisdiameters van 10 tot 250 mm. De Afmeting van de schuurband is 618 x 40 mm en de slijpbandwissel is snel en eenvoudig. U kunt ook nog eens onvermoeibaar werken dankzij de handgreep boven de schuurband. Het slijpen van buizen gaat tussen beide rollen op vrije band, de schuurband volgt namelijk de ronding van de buis. Deze machine is ook verkrijgbaar in 110 V. Dus waar wacht u op? Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats. 

  Meer info
  € 836,11 € 691,00
 4. Flex toebehoren LBR1506VRA inbussleutel SW3
  Flex toebehoren LBR1506VRA inbussleutel SW3 Art. Nr. 178772

  De Flex inbussleutel SW3 kunt u het best ook aanschaffen als u de LBR1506VRA aankoopt. Zo'n inbussleutel is altijd wel handig om te hebben. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats.

  Meer info
  € 1,91 € 1,58
 5. Flex toebehoren LBR1506VRA inbussleutel SW6
  Flex toebehoren LBR1506VRA inbussleutel SW6 Art. Nr. 104167

  De Flex inbussleutel SW6 kunt u het best ook aanschaffen als u de LBR1506VRA aankoopt. Zo'n inbussleutel is altijd wel handig om te hebben. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats.  

  Meer info
  € 2,67 € 2,21
 6. Flex toebehoren LBR1506VRA zijdelingse handgreep
  Flex toebehoren LBR1506VRA zijdelingse handgreep Art. Nr. 252721

  Wilt u dat slijpen veel gemakkelijker gaat? Dan raden wij u de zijdelingse handgreep aan. Zo krijgt meer controle en grip over het slijpen. Dit product gaat goed gepaard met de Flex LBR1506VRA. Dus waar wacht u op? Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats.

  Meer info
  € 9,67 € 7,99
Weergave
Prijs
tot
Merk
 1. Cibo 2 artikelen
 2. Flex 4 artikelen
Less
Korrelgrofte
Alle filters tonen

Om een buisconstructie, buis of cilinder af te werken hebben wij van SlijpExpert de Cibo Finitube voor u. Door de solide aandrijving, 3 geleidingswielen, ingenieuze verlengarm en bolle handgreep is dit een unieke machine in de markt. Deze afwerkingskampioen is perfect in te zetten voor ieder karwei op ronde oppervlakten met behulp van schuurbanden, versterkte tex banden en Trizact banden. Neem contact met ons op voor een kosteloze en vrijblijvende demonstratie .