In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
 • Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

Speedglas laskappen

Weergave
 1. 3M Adflo Motoraangedreven ademhalingssysteem + 3M Speedglas G5-03 Pro Air Lashelm met lasfilter G5-01/03VC
  Nieuw
  3M Adflo Motoraangedreven ademhalingssysteem + 3M Speedglas G5-03 Pro Air Lashelm met lasfilter G5-01/03VC Art. Nr. 3M637730

  BINNENKORT HIER VERKRIJGBAAR!

  De 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm maakt gebruik van de allernieuwste technologie om dynamische bescherming te bieden bij het lassen.
  Deze helmconfiguratie is gericht ontworpen voor de uitdagingen die u op het werk tegenkomt en bevat een haptische tikfunctie voor het activeren van de slijp- of snijmodus.
  3M maakt nu al gebruik van de lastechnologie van de toekomst.
  Met diverse accessoires, zoals een werklamp, nekbeschermer en hoofdkap, kunt u de 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm afstemmen op uw specifieke behoeften.

  De 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm is speciaal ontworpen voor de veelzijdige lasser.
  Met deze helm kunt u schakelen tussen las- en slijpwerkzaamheden dankzij onze nieuwe Tap-functionaliteit.
  Met zeer ruime afstelmogelijkheden, waaronder meer controle over hoe u uw smeltbad ziet en hoe u de helm configureert voor extra bescherming tegen straling, vonken en spatten, geeft de G5-03 u de controle over uw bescherming.
  Met 3M Speedglas Natural Color Technology, Variable Color Technology (bij G5-01/03VC) en een modus voor hechtlassen (met G5-01/03TW).
  Met de nieuwe optionele werklamp kunt u ook meer van uw werkstuk zien.
  Een optioneel helmadaptersysteem maakt ook aansluiting op een veiligheidshelm mogelijk voor lassers die hoofdbescherming nodig hebben.
  Bent u een professionele lasser die verschillende las- en slijpwerkzaamheden uitvoert? Dan heeft u een lashelm nodig die veelzijdig is, zodat u geen compromissen hoeft te doen aan functies, prestaties OF veiligheid. Daarom heeft 3M de Speedglas Lashelm G5-03 ontworpen.

  Meer info
  € 1.571,79 € 1.299,00
  Leverprobleem! Verwachte leverdatum begin maart 2024.
Weergave