In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

3M

Toen 3M™ in 1904 het schuurpapier uitvond, was het niet te overzien dat de Amerikaanse firma zou uitgroeien naar een mondiaal opererende organisatie. Ze hadden alleen kunnen dromen van een organisatie met meer dan 88.000 werknemers. Zo staat 3M wereldwijd bekend om inspirerende innovaties en het aanzetten tot vooruitgang. Denk maar aan het merk Post-It® dat bij toeval is uitgevonden. ‘’Toeval bestaat niet. We noemen zo een gevolg van een oorzaak die we niet zien.’’

Tegelijkertijd dragen ze bij aan de reële mondiale duurzame ontwikkeling door milieubescherming, economische vooruitgang, zakelijke en sociale verantwoordelijkheid. De visie van 3M™ is dat ze hun wetenschap en innovatie willen toepassen om het leven van iedereen overal ter wereld positief te beïnvloeden. Anno 2017 is 3M actief in onder andere de sectoren gezondheidszorg, kantoor, huis en vrije tijd, duurzame energie, ruimtevaart en industrie. Bij SlijpExpert.nl voeren wij van 3M™ de programma’s voor de industrie.

Naast de producten van 3M™ Scotch-Brite™, Hookit™ en vele veiligheidsproducten voeren wij ook producten met de revolutionaire CubitronII™ schuurkorrels. Uit deze uniek scherp blijvende microscopisch kleine kristalstructuren ontstaan bij gebruik steeds weer nieuwe scherpe snijkanten. Hierdoor blijft de snijkracht van het schuurproduct ongekend hoog, zal er minder stof- en warmteontwikkeling plaatsvinden en heeft het een zeer lange levensduur.

3M SPEEDGLAS™ Laskappen bieden u een grote mate van veiligheid. Een 3M SPEEDGLAS™ Laskap is de beste bescherming voor uw hoofd, ogen, gelaat, ademhaling en oren. Bovendien is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Met het juiste type filter beschermt het Adflo-ademhalingssysteem u op effectieve wijze tegen zowel deeltjes als gassen, allemaal in één systeem. U kunt naar wens het deeltjesfilter of het gas filter vervangen: u hoeft niet beide filters tegelijkertijd om te wisselen.

Samen met de productspecialisten van 3M™ hebben wij een uitgebalanceerd programma samengesteld voor SlijpExpert.nl met de meest innovatieve en courante producten tegen zeer scherpe prijzen. En natuurlijk altijd uit voorraad!

Voor en door SlijpExperts

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ons team

Gerko Wiemer Technisch advies en verkoop

Teun Holdijk Technisch advies en verkoop

Jeroen Arentsen Technisch advies en verkoop

Niels van Asselt Technisch advies en verkoop

Samantha van Linden Orderstatus en levertijden

Agmedt Engelhardt Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink Financiële administratie


Ook interessant