In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
 • Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

3M Speedglas

Weergave
 1. 3M Adflo Motoraangedreven ademhalingssysteem + 3M Speedglas G5-03 Pro Air Lashelm met lasfilter G5-01/03VC
  Nieuw
  3M Adflo Motoraangedreven ademhalingssysteem + 3M Speedglas G5-03 Pro Air Lashelm met lasfilter G5-01/03VC Art. Nr. 3M637730

  BINNENKORT HIER VERKRIJGBAAR!

  De 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm maakt gebruik van de allernieuwste technologie om dynamische bescherming te bieden bij het lassen.
  Deze helmconfiguratie is gericht ontworpen voor de uitdagingen die u op het werk tegenkomt en bevat een haptische tikfunctie voor het activeren van de slijp- of snijmodus.
  3M maakt nu al gebruik van de lastechnologie van de toekomst.
  Met diverse accessoires, zoals een werklamp, nekbeschermer en hoofdkap, kunt u de 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm afstemmen op uw specifieke behoeften.

  De 3M Speedglas G5-03 Pro Lashelm is speciaal ontworpen voor de veelzijdige lasser.
  Met deze helm kunt u schakelen tussen las- en slijpwerkzaamheden dankzij onze nieuwe Tap-functionaliteit.
  Met zeer ruime afstelmogelijkheden, waaronder meer controle over hoe u uw smeltbad ziet en hoe u de helm configureert voor extra bescherming tegen straling, vonken en spatten, geeft de G5-03 u de controle over uw bescherming.
  Met 3M Speedglas Natural Color Technology, Variable Color Technology (bij G5-01/03VC) en een modus voor hechtlassen (met G5-01/03TW).
  Met de nieuwe optionele werklamp kunt u ook meer van uw werkstuk zien.
  Een optioneel helmadaptersysteem maakt ook aansluiting op een veiligheidshelm mogelijk voor lassers die hoofdbescherming nodig hebben.
  Bent u een professionele lasser die verschillende las- en slijpwerkzaamheden uitvoert? Dan heeft u een lashelm nodig die veelzijdig is, zodat u geen compromissen hoeft te doen aan functies, prestaties OF veiligheid. Daarom heeft 3M de Speedglas Lashelm G5-03 ontworpen.

  Meer info
  € 1.706,87 € 1.410,64
  LeverProbleem! Verwachte leverdatum begin mei 2024.
 2. 3M Reinigingsdoekje
  3M Reinigingsdoekje Art. Nr. 3M130100

  Microvezeldoekjes voor dagelijks gebruik, die olie, vet, vuil, water en stof van alle gangbare schoonmaakoppervlakken verwijderen; zelfs kwetsbare ondergronden. 

  Meer info
  € 11,72 € 9,69
  Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
 3. 3M Speedglas 100 beschermruit buitenzijde extra hittebestendig
  3M Speedglas 100 beschermruit buitenzijde extra hittebestendig Art. Nr. 3M777070

  De hittebestendige buitenste beschermruit Speedglas 100 is ontworpen om het filter te beschermen tegen vonken en spatten.

  Meer info
  € 7,39 € 6,11
  Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
 4. 3M Speedglas 100 beschermruit buitenzijde extra krasbestendig
  3M Speedglas 100 beschermruit buitenzijde extra krasbestendig Art. Nr. 3M777000

  De extra krasbestendige buitenste beschermingsplaat Speedglas 100 is ontworpen om het filter te beschermen tegen vonken en spatten.

  Meer info
  € 7,22 € 5,97
  Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Weergave

3M SPEEDGLAS Laskappen bieden u een grote mate van veiligheid. Bent u actief in de carrosseriebouw, staalbouw, scheepsbouw, bankwerkerij, installatiebouw of andere takken van metaalbewerking. Dan is een 3M SPEEDGLAS Laskap de beste bescherming voor uw hoofd, ogen, gelaat, ademhaling en oren. Bovendien is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Met het juiste type filter beschermt het Adflo-ademhalingssysteem u op effectieve wijze tegen zowel deeltjes als gassen, allemaal in een systeem. U kunt naar wens het deeltjesfilter of het gasfilter vervangen: u hoeft niet beide filters tegelijkertijd om te wisselen.
Wilt u meer weten over de 3M SPEEDGLAS Laskappen of advies over welke laskap voor u het meest geschikt is? Neem contact op met een van onze Experts via de chat, rechtsonder in uw scherm.

Koopt u graag in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen een werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle 3M SPEEDGLAS Laskappen.