In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
 • Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

Excenterschuurmachines

Weergave
 1. Flex excenterschuurmachine ORE 125-2
  Flex excenterschuurmachine ORE 125-2 Art. Nr. 429872

  Dankzij het regelbaar toerental van de Flex Excenterschuurmachine ORE 125-2 is op het materiaal de schuursnelheid afgestemd en heeft het geen uitgebreide nabewerking nodig. De ergonomisch gevormde handgreep met „Softgrip” inzetstuk zorgt voor een stevige greep en een goede geleiding. De machine is van licht gewicht, enkelhandig, uitstekende ergonomie en speciaal uitgebalanceerd voor trillingsarme werking. Het slagvast filterpatroon met verwisselbare PES-filter laat toe het stof eenvoudig te verwijderen of de filter te reinigen. Dit verlengt immers het levensduur. Daarnaast is er een aansluitmogelijkheid aan externe stofafzuiging Ø 27 mm en een anti-statische zuigslang SH 27x4m AS (379.395). De steunschijf is duurzaam en slijtvast. Waarbij de machine uitgerust is met een schijfrem, waardoor geen schuurstrepen op het werkstuk ontstaan en nabewerking overbodig is. Prima geschikt voor werken boven het hoofd dus. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats.

  Meer info
  € 271,04 € 224,00
  Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
 2. Flex excenterschuurmachine ORE 125-2 set
  Flex excenterschuurmachine ORE 125-2 set Art. Nr. 429880

  Flex Excenterschuurmachine ORE 125-2 in set. Dankzij het regelbaar toerental van de Flex Excenterschuurmachine ORE 125-2 is op het materiaal de schuursnelheid afgestemd en heeft het geen uitgebreide nabewerking nodig. De ergonomisch gevormde handgreep met „Softgrip” inzetstuk zorgt voor een stevige greep en een goede geleiding. De machine is van licht gewicht, enkelhandig, uitstekende ergonomie en speciaal uitgebalanceerd voor trillingsarme werking. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats.  

  Meer info
  € 308,55 € 255,00
  Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
 3. Flex excenterschuurmachine ORE 150 5 set
  Flex excenterschuurmachine ORE 150 5 set Art. Nr. 486817

  De Flex Excenterschuurmachine ORE 150 5 is een sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling,150 mm. Dankzij het regelbaar toerental van de Excenterschuurmachine is op het materiaal de schuursnelheid afgestemd en heeft het geen uitgebreide nabewerking nodig. De stofafzuiging is zeer effectief door de geïntegreerde extractor voor het stofvrij werken met filterpatroon. De ergonomisch gevormde handgreep met „Softgrip” inzetstuk zorgt voor een stevige greep en een goede geleiding. De machine is van licht gewicht, enkelhandig, uitstekende ergonomie en speciaal uitgebalanceerd voor trillingsarme werking. Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Flex producten. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u kunt hier morgen al mee aan de slag. Voor 17:00 uur besteld, binnen één werkdag bij u thuis of op de werkplaats.  

  Meer info
  € 419,87 € 347,00
  Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Weergave

Als voorbereiding op het lak- of ander coatingsproces is richtingloos schuren van een oppervlakte van groot belang. Deze bewerking wordt uitgevoerd door een excentrische schuurmachine. Bij SlijpExpert verkopen wij de Flex excentrische schuurmachines ‘met snoer’ in de diameters 125, uitslag 2 mm en 150 mm, uitslag 3 mm. Van 3M voeren wij de excentrische schuurmachines die aangedreven worden door perslucht met een diameter van 150 mm. De bijpassende schuurschijven bestelt u natuurlijk gelijk mee op de website van SlijpExpert.