In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Over SlijpExpert.nl

Al 30 jaar expert in schuur- en slijpmiddelen

De beste SlijpExperts van Nederland vertrouwen al meer dan 30 jaar op ons. Niet alleen omdat we hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen leveren tegen de beste prijs, maar ook omdat we de juiste producten leveren om hun werk het beste werk te laten zijn. 

Een vernieuwend en kwalitatief hoogstaand aanbod

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en creatieve oplossingen en betere producten. Vernieuwen is geen noodzaak maar een doel. Daarbij staat centraal dat wij het werk van onze klanten beter, comfortabeler en veiliger willen maken. Hierbij is onze productselectie dan ook vooruitstrevend. De nieuwste producten op schuur en slijpgebied zijn bij ons te vinden!

Bestel gemakkelijk en snel

Onze klanten willen maar 1 ding: zo snel mogelijk de beste producten vinden voor het beste resultaat. Overzicht biedt de beste kans om snel de juiste producten te vinden, selecteren en te kopen. Dankzij onze nieuwe webwinkel is dat een comfortabele ervaring!

Wij delen onze kennis

Omdat wij met en voor experts werken moet ons kennisniveau altijd op peil zijn. Daar doen we veel aan; demonstraties, seminars, artikelen over schuren en slijpen; we nemen alle kennis en innovatie in ons op. Wij leren niet alleen van onze leveranciers maar juist ook van de beste SlijpExperts van Nederland; onze klanten. Zij weten wat er speelt, zij testen onze producten en zij geven nieuwe tips. Die kennis delen we en gebruiken we om u nog beter van dienst te zijn.

Voor en door SlijpExperts

De naam “SlijpExpert” spreekt voor zich.
Niet alleen de naam van onze webshop, maar ook van onze mensen. Van SlijpExperts voor SlijpExperts. Al 30 jaar. Nu in een nieuwe verschijningsvorm, maar vol met jaren opgebouwde kennis en ervaring. Vol met trouwe klanten. Vol in de markt. Als je aan schuren en slijpen denkt, denk je aan SlijpExpert. Vanzelfsprekend.

Bedrijf? Bestel direct op rekening

SlijpExpert maakt het u graag gemakkelijk. Bestelt u namens een bedrijf? Plaats nu alvast uw bestelling en betaal achteraf.

Gratis levering vanaf €100,-

Bestel voor minimaal €100,- bij SlijpExpert en profiteer van gratis verzending.

Snelle levering

Plaats op werkdagen voor 17.00 uur uw bestelling, dan zorgen wij ervoor dat uw pakket dezelfde dag nog wordt verstuurd.

Voor professionals

Op zoek naar de juist producten om uw werk het beste werk te laten zijn? SlijpExpert levert hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen tegen de beste prijs.

Voor en door SlijpExperts

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ons team

Gerko Wiemer Technisch advies en verkoop

Teun Holdijk Technisch advies en verkoop

Jeroen Arentsen Technisch advies en verkoop

Niels van Asselt Technisch advies en verkoop

Samantha van Linden Orderstatus en levertijden

Agmedt Engelhardt Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink Financiële administratie


Ook interessant