Over SlijpExpert.nl

Al 30 jaar expert in schuur- en slijpmiddelen
De beste SlijpExperts van Nederland vertrouwen al meer dan 30 jaar op ons. Niet alleen omdat we hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen leveren tegen de beste prijs, maar ook omdat we de juiste producten leveren om hun werk het beste werk te laten zijn. 

Een vernieuwend en kwalitatief hoogstaand aanbod
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en creatieve oplossingen en betere producten. Vernieuwen is geen noodzaak maar een doel. Daarbij staat centraal dat wij het werk van onze klanten beter, comfortabeler en veiliger willen maken. Hierbij is onze productselectie dan ook vooruitstrevend. De nieuwste producten op schuur en slijpgebied zijn bij ons te vinden!

Bestel gemakkelijk en snel
Onze klanten willen maar 1 ding: zo snel mogelijk de beste producten vinden voor het beste resultaat. Overzicht biedt de beste kans om snel de juiste producten te vinden, selecteren en te kopen. Dankzij onze nieuwe webwinkel is dat een comfortabele ervaring!

Wij delen onze kennis
Omdat wij met en voor experts werken moet ons kennisniveau altijd op peil zijn. Daar doen we veel aan; demonstraties, seminars, artikelen over schuren en slijpen; we nemen alle kennis en innovatie in ons op. Wij leren niet alleen van onze leveranciers maar juist ook van de beste SlijpExperts van Nederland; onze klanten. Zij weten wat er speelt, zij testen onze producten en zij geven nieuwe tips. Die kennis delen we en gebruiken we om u nog beter van dienst te zijn.

Voor en door SlijpExperts
De naam “SlijpExpert” spreekt voor zich.
Niet alleen de naam van onze webshop, maar ook van onze mensen. Van SlijpExperts voor SlijpExperts. Al 30 jaar. Nu in een nieuwe verschijningsvorm, maar vol met jaren opgebouwde kennis en ervaring. Vol met trouwe klanten. Vol in de markt. Als je aan schuren en slijpen denkt, denk je aan SlijpExpert. Vanzelfsprekend.


Bekijk producten