• Bedrijf? Bestel op rekening
 • Gratis levering vanaf €100,-
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
 • Voor professionals

Viltschijven

Weergave
 1. Cibo vilt 125 mm hard met griphechting
  Cibo vilt 125 mm hard met griphechting Art. Nr. PVGH125

  Cibo Vilt + velours 125mm hard is geschikt voor het Polijsten van kunststof, RVS, lakken (carrosserie). Te gebruiken met polijstpasta en valt te monteren op gripsteunschijven. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 5,87 € 4,85
 2. Cibo vilt 125 mm zacht met griphechting
  Cibo vilt 125 mm zacht met griphechting Art. Nr. PVGZ125

  Cibo Vilt + velours 125mm zacht is geschikt voor het polijsten van kunststof, RVS, lakken (carrosserie). Dient gebruikt te worden met polijstpasta en valt te monteren op gripsteunschijven. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 5,87 € 4,85
 3. Cibo Vilt zacht 125x22 mm op glasvezel drager
  Cibo Vilt zacht 125x22 mm op glasvezel drager Art. Nr. VAPZ125

  Cibo Vilt zacht 125x22 op glasvezel drager is een Viltschijf op plastic backing. Geschikt voor de volgende toepassingen: Polijsten van ronde oppervlakken in RVS, metalen, kunststof en gelakt (carrosserie). Te gebruiken met polijstpasta en valt te monteren op een Regelbare haakse slijper. Altijd de laagste prijsgarantie op alle Cibo producten bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw bestelling binnen één werkdag thuis. SlijpExpert.nl altijd de beste keuze! Altijd de laagste prijsgarantie.

  Meer info
  € 11,69 € 9,66
Weergave

Viltschijven worden gebruikt bij het polijsten van kunststof, roestvaststaal en autolakken. De schijven worden gebruikt met polijstpasta op gripsteunschijven. De leverbare diameters zijn 115, 125, 150 en 180 mm in harde en zachte uitvoering. Op de website van SlijpExpert zijn in de diameters 115 en 125 mm ook zachte viltschijven met glasfiber drager verkrijgbaar, voor directe opname op de haakse slijper.