• Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Cibo

Cibo is een Belgische toeleverancier van oplossingsgerichte technische schuurmaterialen met een unieke expertise op het vlak van de afwerking van roestvrijstaal en moeilijke verspaanbare materialen. Typische klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens en medische implantaten. Design en decoratieve architectuur, rvs-straatmeubilair, trappenbouwers, etc. Stuk voor stuk klanten waar de eisen op het vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn. Cibo is uitvinder en patenthouder van onder andere de RCD (Rapid Combi Disc), een revolutionaire schijf waarmee in 1 stap van voorbewerking naar finish gewerkt kan worden.

Snelle leveringen door grote voorraden zijn gegarandeerd. One-stop-shopping voor schuur- en slijpmaterialen, enorme kennis en jarenlange ervaring maken Cibo tot een zeer gewaardeerde leverancier van SlijpExpert.nl.

Koopt u graag in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle producten van Cibo.

Afbeelding

Voor en door SlijpExperts

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ons team

Gerko Wiemer Technisch advies en verkoop

Teun Holdijk Technisch advies en verkoop

Jeroen Arentsen Technisch advies en verkoop

Samantha van Linden Orderstatus en levertijden

Niels van Asselt Technisch advies en verkoop

Agmedt Engelhardt Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink Financiële administratie


Ook interessant