In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Norton

Ook Norton is onderdeel van het Franse Saint Gobain en is actief in schuur- en slijpmiddelen voor de metaalbewerking en lasindustrie.

Het gebruik van slijp- en schuurmiddelen in de secundaire staalindustrie is enorm; van de scheepsbouw en de productie van huishoudelijke apparaten tot het onderhouden of repareren van automotive- en constructie componenten, buizen en elektronische apparaten. Norton legt de nadruk op de veiligheid van de operator omdat comfort en productiviteit van dusdanig belang zijn voor het monitoren van de operationele kosten en het minimaliseren van uitval en stilstand. Bij Norton bieden wij schuuroplossingen die voldoen aan deze veiligheidsregels. Van het doorslijpen tot aan polijsten geven onze producten: uitstekende eindresultaten, een goede prijs en een lange levensduur. De persoonlijke veiligheid van uw werknemers is onze primaire zorg. Alle Norton slijp- en schuurmiddelen zijn vervaardigd en getest op veiligheid en in overeenstemming met de strengste Europese veiligheidsnormen; EN12413, ISO en oSa.     

Deze innovatieve producten zijn uiteraard verkrijgbaar op SlijpExpert.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod met onder andere afbraamschijvenschuurbandenschuurlinnen, steunschijven en schijven van Texmateriaal Scotch-Brite™. Mocht uw gewenste product onverhoopt niet in de webwinkel staan, neem gerust contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.

Voor en door SlijpExperts

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ons team

Gerko Wiemer Technisch advies en verkoop

Teun Holdijk Technisch advies en verkoop

Jeroen Arentsen Technisch advies en verkoop

Niels van Asselt Technisch advies en verkoop

Samantha van Linden Orderstatus en levertijden

Agmedt Engelhardt Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink Financiële administratie


Ook interessant