In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Riezebos Constructie

Riezebos Constructie, gesitueerd in Genemuiden, heeft jarenlang ervaring met het bouwen van staalconstructies. En wie staalconstructies zegt, zegt natuurlijk: SlijpExpert! In 1970 startte vader Riezebos dit bloeiende bedrijf. Oorspronkelijk werden staalconstructies voor de stalinrichting van melkvee geproduceerd. Ondertussen zijn deze activiteiten volledig afgebouwd, en focussen zonen Bart & Jan Riezebos zich met hun team volledig op het vervaardigen van allerlei constructies uit staal: bergingen, fabriekshallen, hekwerk,… Alles wordt geproduceerd, zolang het maar van staal is!

Bewerken van het materiaal tot de juiste oplossing

“Onze jongens op kantoor zijn de knappe koppen die de te maken constructies omvormen tot een technische tekening. Hier wordt altijd rekening gehouden met een zo aangenaam mogelijke tekening voor de jongens in de werkplaats. Al het staal komt hier binnen in handelslengte, en vervolgens bewerken wij het materiaal tot de gewenste oplossing. Wij hebben op deze manier maar liefst 300.000 kilo staal op voorraad. Hierna gaat het staal naar onze eigen spuitcabine, om tot slot onze eigen montageploeg op pad te sturen voor het plaatsen van de nieuwe constructies.” Aldus Bart Riezebos. 

Persoonlijk contact en snelle service

Harco is reeds 31 jaar actief bij Riezebos, en is de leermeester van al het nieuwe talent dat bij Riezebos binnenstroomt. Tevens gaat Harco over het beheer van de voorraden, en staat hij in nauw contact met SlijpExpert. “Voornamelijk het persoonlijk contact en de snelle manier van communiceren vind ik heel erg fijn. Zo stuur ik vaak een whatsapp berichtje naar een medewerker van SlijpExpert als ik met een vraag zit.” stelt Harco.

De beste bescherming voor onze medewerkers

De meest gebruikte materialen zijn toch wel de fiberschijfdoorslijpschijf en schuurbanden. Deze fiberschijven en doorslijpschijven worden gemonteerd op verschillende Flex en Metabo machines. “Voornamelijk de 3M Cubitron II fiberschijven zijn onmisbaar. Door de Cubitron II-technologie nemen deze schijven dusdanig veel materiaal af, dat een afbraamschijf inmiddels overbodig is in onze werkplaats.” Ook op het gebied van veiligheid en bescherming van de medewerkers, rekent Riezebos op SlijpExpert. Gezichtsbescherming, gehoorbescherming en bescherming van de luchtwegen: Enkel het beste voor de medewerkers van Riezebos!

SlijpExpert denkt oplossingsgericht

Riezebos denkt mee met de klant, en juist daarom kiezen ook zij voor SlijpExpert. De specialisten van SlijpExpert denken oplossingsgericht mee, en staan altijd klaar met ideeën of oplossingen. Dit wordt gerealiseerd door de intensieve opleidingen die de SlijpExpert-medewerkers op regelmatige basis volgen. Zélfs al lukt het even niet, zijn er nog steeds de nauwe contacten met de producenten van schuur- en slijpmiddelen. Voor ieder probleem een oplossing!

Benieuwd wat SlijpExpert voor u kan doen?

Neem dan snel contact met ons op. Wij hebben verschillende opties om ons snel te bereiken.

Terug naar overzicht