In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Janssen Lastechnieken

Het vakmanschap van Janssen Lastechnieken kenmerkt zich door behendigheid, geduld, inzicht en eenvoud. Dat maakt ze een allround specialist op het gebied van las-, constructie-, en plaatwerk voor staal, rvs en aluminium. SlijpExpert is dan ook trots al meer dan 8 jaar bij te mogen dragen aan dit vakmanschap.

Wat vindt de eindgebruiker van de producten die SlijpExpert levert?

Thijs, top-slijper bij Janssen lastechnieken, gebruikt het liefst RCD-schijven voor het bewerken van aluminium en rvs. “Het grote voordeel van deze schijven is dat het materiaal niet meer afgewerkt hoeft te worden. Met een RCD-schijf kan de las worden weggehaald, en de eind finishing worden gedaan. Dit alles met het gebruik van slechts een enkele RCD-schijf. Onze werksnelheid ligt hierdoor veel hoger. We hebben geen drie tot vier verschillende schijven meer nodig voor hetzelfde proces. Door gebruik te maken van de RCD schijven van SlijpExpert vallen de kosten veel lager uit.”

Hoe is de informatievoorziening over nieuwe producten?

Er zijn vaak nieuwe productontwikkelingen; informatie hieromtrent wordt steeds snel en goed gecommuniceerd. Voor alles wat met slijpen en schuren te maken heeft, kun je bij SlijpExpert terecht.

Wat is uw mening over de samenwerking met SlijpExpert?

De levering van producten is altijd snel en correct. Gecombineerd met de goede prijs/kwaliteitsverhouding die SlijpExpert biedt, kunnen wij niet anders concluderen dat de samenwerking erg prettig is.

Benieuwd wat SlijpExpert voor u kan doen?

Neem dan snel contact met ons op. Wij hebben verschillende opties om ons snel te bereiken.

Terug naar overzicht