Laskappen

3M™ SPEEDGLAS™ Laskappen bieden u een grote mate van veiligheid. Bent u actief in de carrosseriebouw, staalbouw, scheepsbouw, bankwerkerij, installatiebouw of andere takken van metaalbewerking. Dan is een 3M™ SPEEDGLAS™ Laskap de beste bescherming voor uw hoofd, ogen, gelaat, ademhaling en oren. Bovendien is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Met het juiste type filter beschermt het Adflo-ademhalingssysteem u op effectieve wijze tegen zowel deeltjes als gassen, allemaal in één systeem. U kunt naar wens het deeltjesfilter of het gasfilter vervangen: u hoeft niet beide filters tegelijkertijd om te wisselen.

Wilt u meer weten over de 3M™ SPEEDGLAS™ Laskappen of advies over welke laskap voor u het meest geschikt is? Neem contact op  met een van onze Experts via de chat, rechtsonder in uw scherm.

Koopt u graag in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle 3M™ SPEEDGLAS™ Laskappen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5