Slijpen korrel 320

Het kan voorkomen dat de oppervlakte van koker-, buis-, of plaatwerk door omstandigheden verkleurt, of dat er schade ontstaat tijdens het verwijderen van de lasnaden. Om de structuur in de oorspronkelijke staat terug te brengen, dient men dezelfde slijpstructuur te hanteren die eerder is toegepast. Het kan echter gebeuren dat een product niet hetzelfde is of dat een slijpschijf zich in een ander stadium van de levensduur bevindt. De oppervlakte van het materiaal krijgt dan niet de juiste structuur en dient opnieuw geslepen te worden.

Evenaar de oorspronkelijke structuur met onze slijptips

Het wordt aangeraden om in de juiste volgorde te werken. Dit doet u door klein te beginnen. Eerst met korrel 60, 80 of 120, en daarna langzaam opbouwend.Zo bent u ervan verzekerd dat het gewenste patroon zo goed mogelijk de oorspronkelijke structuur evenaart. Direct beginnen met korrel 320 kan namelijk vervelende gevolgen hebben, wat ertoe kan leiden dat het materiaal opnieuw bewerkt dient te worden.

Heeft u vragen over slijpen in korrel 320 structuur?

Indien u vragen heeft over het slijpen in een korrel 320 structuur, dan adviseren wij u om contact op te nemen met een van onze experts. SlijpExpert is gespecialiseerd in de verkoop en het advies op het gebied van schuren en slijpen.

 

Neem contact op