Keuze van de juiste Metabo haakse slijper

Metabo haakse slijper

SlijpExpert levert een complete range Metabo haakse slijpers. Typische kenmerken voor deze volledig in Duitsland gefabriceerde haakse slijpers zijn kwaliteit, innovatie en veiligheid. De haakse slijpers zijn leverbaar in zowel een elektrische, als ook in een accu uitvoering. Metabo is wereldwijd de nr. 1 in Accutechnologie, en zorgt continu voor nieuwe innovaties op dit gebied. Uniek is de onlangs geïntroduceerde LiHD accu met maar liefst 7.0 Ah.

De hoogwaardige kwaliteit van Metabo

Alle Metabo machines zijn uitgerust met een Marathon motor, net zoals bij de Metabo kleine haakse slijper WEA 15-125 Quick. Het anker is breder dan dat van de meeste van onze concurrenten, wat zorgt voor een hoog koppel. Daarnaast heeft Metabo een innovatief ventilatieconcept, waardoor de slijpers langdurig kunnen worden belast zonder uitval. 

Metabo is zeer vooruitstrevend op het gebied van veiligheid. Metabo is een van de meest gangbare merken en levert het meest betrouwbare anti-kickbacksysteem op de markt. De paddle-schakelaar met dodemansknop en gepatenteerde mechanische schijfrem zorgt ervoor dat de machine bij uitschakelen binnen 2 seconden stopt. De Metabo autobalancer zorgt ervoor dat trillingen tot een minimum worden beperkt, waarbij wezenlijk aantoonbare voordelen t.o.v. de concurrentie worden behaald.

Kortom, Metabo levert de veiligste machines die er op de markt te krijgen zijn. Het zal u dan ook niet verbazen dat juist bij de firma’s waar veiligheid zeer hoog in het vaandel staat, Metabo machine leverancier nr. 1 is.

Ook op het gebied van accu haakse slijpers is Metabo leading in de markt. De LiHD technologie in de accu’s zorgen voor 67% betere prestaties, 100% langere looptijd en 100% langere levensduur. Uniek is tevens een onvoorwaardelijke garantie van 3 jaar op alle accu’s.

Metabo's uitgebreide assortiment 

Nieuw in het assortiment is de LiHD 7. Ah accu. Met 2 x 18 volt of 1 x 36 Volt is het zelfs mogelijk om geweldige resultaten te behalen met een 2400 watt machine en slijpschijf van 230 mm.

Het complete accu systeem is sinds 2009 uitwisselbaar. Dat wil zeggen dat er altijd 100 % volledige uitwisselbaarheid is tussen alle accu’s, laders en machines.

De Metabo machines zijn op onze website scherp geprijsd en altijd uit voorraad leverbaar. Om u te overtuigen van de hoogwaardige kwaliteit van de Metabo machines staan onze mensen voor u klaar. Neemt u gerust contact op voor een geheel vrijblijvende demonstratie en laat u overtuigen van de meerwaarde van onze producten. 

 
Neem contact op