Norton

Ook Norton is onderdeel van het Franse Saint Gobain en is actief in schuur- en slijpmiddelen voor de metaalbewerking en lasindustrie.

Het gebruik van slijp- en schuurmiddelen in de secundaire staalindustrie is enorm; van de scheepsbouw en de productie van huishoudelijke apparaten tot het onderhouden of repareren van automotive- en constructie componenten, buizen en elektronische apparaten. Norton legt de nadruk op de veiligheid van de operator omdat comfort en productiviteit van dusdanig belang zijn voor het monitoren van de operationele kosten en het minimaliseren van uitval en stilstand. Bij Norton bieden wij schuuroplossingen die voldoen aan deze veiligheidsregels. Van het doorslijpen tot aan polijsten geven onze producten: uitstekende eindresultaten, een goede prijs en een lange levensduur. De persoonlijke veiligheid van uw werknemers is onze primaire zorg. Alle Norton slijp- en schuurmiddelen zijn vervaardigd en getest op veiligheid en in overeenstemming met de strengste Europese veiligheidsnormen; EN12413, ISO en oSa.     

Deze innovatieve producten zijn uiteraard verkrijgbaar op SlijpExpert.nl. Mocht uw gewenste product onverhoopt niet in de webwinkel staan, neem gerust contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.

Norton
Klik op onderstaande producten van Norton en profiteer direct van de scherpste prijzen