Metabo

In 1923 bouwde Albrecht Schnizler de eerste handboormachine. Deze "Metallbohrdreher" is de basis voor de naam Metabo. Vandaag de dag heeft het traditionele bedrijf 1.900 medewerkers, waarvan 1.050 in Nürtingen, Duitsland. 25 dochtermaatschappijen en meer dan 90 vertegenwoordigingen zorgen ervoor dat de Premium-oplossingen van Metabo in alle landen verkrijgbaar zijn.

Naast elektrische en perslucht-oplossingen streven wij consequent de visie van de snoerloze bouwplaats na en hebben wij een leidende positie in de accu-technologie om de professionals meer vrijheid te bieden met maximaal vermogen. Metabo beschikt over meer dan 700 octrooien en octrooirechten. De Zwabische aanbieder van robuuste, krachtige en ergonomische professionele oplossingen ontwikkelt en produceert voor de gebruikers in de bouw en renovatie en de metaalambacht en industrie.

Voor SlijpExpert.nl is er een compleet programma met elektrische- en accumachines. Vooral de gunstige garantievoorwaarden en snelle reparatiedienst maken van Metabo een prima partner voor SlijpExpert.nl

Metabo
Klik op onderstaande producten van Metabo en profiteer direct van de scherpste prijzen