Lukas

U wilt topprestaties leveren op het gebied van oppervlaktebewerking? – Vertrouw dan voor alle zekerheid op de tweevoudig gecertificeerde LUKAS-kwaliteit. Bij ons is dat geen toeval, maar het resultaat van consequent en ononderbroken optimalisatie door alle processen en werkwijzen heen. De kwaliteitsgedachte is bij LUKAS een vaste grootheid die dag in dag uit op alle afdelingen actief geleefd wordt!

Daarom kunt u bij LUKAS vertrouwen op krachtig werkende gereedschappen met lange standtijden en optimale resultaten bij het slijpen, frezen, polijsten of graveren. Dat komt omdat bij ons de realisatie van vernieuwingen onderdeel is van onze kwaliteitsgedachte. Alle producten die ons magazijn verlaten, zijn door en door getest en voldoen aan de strengste eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit.

Bij SlijpExpert.nl voeren wij de toppers uit het LUKAS-programma tegen de scherpste prijzen en uiteraard altijd uit voorraad. Wanneer uw gewenste producten niet in onze shop staan, neem gerust contact met ons op. Wij maken u graag een passende offerte.

Lukas
Klik op onderstaande producten van Lukas en profiteer direct van de scherpste prijzen