• Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

Lissmac

LISSMAC heeft wereldwijd een bekende naam opgebouwd als leverancier op het gebied van hoogwaardige ontbramingsmachines. LISSMAC producten staan bekend om het uitmuntend vakmanschap, robuuste constructie, compact ontwerp en ergonomische en gebruikersvriendelijke bediening. De producten van LISSMAC dienen hun klanten wereldwijd en demonstreren elke dag hun bijzondere eigenschappen bij grote en kleine ondernemingen. Lissmac heeft in haar programma zowel dubbelzijdige als enkelzijdige ontbramingsmachines. Vooral de dubbelzijdige ontbramingsmachines van Lissmac zijn uniek in de markt en zorgen voor een optimalisatie van uw productie proces, met uiteraard een maximale kostenbesparing tot gevolg.

Om zo efficiënt mogelijk op uw machine te kunnen werken, adviseert Slijpexpert u graag voor de keuze van het juiste schuurmateriaal.
Bekijk hier ons aanbod aan Lissmac toebehoren.

Hierbij werkt Slijpexpert o.a. nauw samen met fabrikant 3M. De 3M Cubitron II 784F schuurbanden zijn inmiddels onmisbaar voor een optimaal rendement op uw Lissmac machines.

Voor advies en vragen over de enkel-en dubbelzijdige ontbramingsmachines van Lissmac kunt u direct contact opnemen met de Area Sales Manager van Lissmac, Dhr. Kevin Ruepert via +49 170 921 5048 of k.ruepert@lissmac.com.

Klik hier om naar de beschikbare machines van Lissmac te gaan.

Onderhoud en service van de Lissmac machines wordt verzorgd door de firma Sibotech. Wilt u uw machine laten nakijken, een onderhoudscontract aflsuiten of andere service aan uw Lissmac machine laten verrichten. Neem dan contact op via 0315-681334 of e -mail info@sibotech.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Voor en door SlijpExperts

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ons team

Gerko Wiemer Technisch advies en verkoop

Teun Holdijk Technisch advies en verkoop

Jeroen Arentsen Technisch advies en verkoop

Niels van Asselt Technisch advies en verkoop

Samantha van Linden Orderstatus en levertijden

Agmedt Engelhardt Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink Financiële administratie