In verband met de drukte bij onze logistieke partners kunnen bestellingen vertraging oplopen.
  • Bedrijf? Bestel op rekening
  • Gratis levering vanaf €100,-
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld  vandaag verzonden
  • Voor professionals

3M Speedglas 9100 laskap +SW met Speedglas lasfilter XX kleur 5, 8, 9-13

Zet op verlanglijstje Voeg toe aan vergelijking
Artikelnummer
3M501825
€ 565,93 € 467,71
Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Omschrijving

3M Speedglas laskap 9100 met vensters aan de zijkant. Inclusief 3M Speedglas lasfilter 9100XX (73 x 107 mm): variabele donkere kleuren 5, 8, 9-13. Mogelijkheid om in elke kleur vast te zetten, bijvoorbeeld in lichtstand 3 voor slijpwerk. 

Altijd de laagste prijsgarantie op alle Speedglas producten van 3M bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw Speedglas binnen één werkdag thuis. 

Mogelijkheid om in elke kleur vast te zetten, bijvoorbeeld in lichtstand 3 voor slijpwerk. Deze lashelm heeft een vertragingsfunctie voor verzetten openingstijd donker-licht. De gevoeligheid van het lasboogdetectiesysteem kan worden ingesteld voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De lashelm heeft een comfortstand voor hechtlassen zorgt voor minder belasting van de ogen tijdens langdurig hechtlassen.

Deze helm is Inclusief 3M Speedglas lasfilter 9100X: variabele donkere kleuren 5, 8, 9-13 voor de meeste booglastoepassingen. De helm is ergonomisch ontworpen hoofdbevestiging die ervoor zorgt dat de kwetsbare zones van het hoofd tegen druk worden beschermd. Deze lashelm biedt meerdere combinaties van instellingen zodat de helm kan worden afgestemd op persoonlijke voorkeuren en gewenst comfortniveau, bij toegenomen helmstabiliteit. De uitgeademde lucht wordt afgevoerd via de verluchtingsgaten aan de zijkant. Vermindert de kans op een beslagen lasfilter.

Klik hier voor alle accessoires voor deze laskap.

Altijd de laagste prijsgarantie op alle Speedglas producten van 3M bij SlijpExpert.nl. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw Speedglas binnen één werkdag thuis. 

Koopt u met regelmaat 3M producten in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle 3M producten en dus ook voor de Speedglas. 


Specificaties

Meer informatie
Uitvoering 9100
Ademhalingsbescherming Exclusief
EAN 04046719186839
Merk 3M
Materiaalnummer 7000000219
Ook interessant