3M Speedglas 9100 FX Air laskap +SW met Speedglas lasfilter XXi en Adflo

3M547726
Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
€ 1.103,00 Excl. BTW per stuk
3M Speedglas 9100 FX Air laskap +SW met Speedglas lasfilter XXi en Adflo is available for purchase in increments of 1
Aantal:
Verpakkingseenheid is 1.0 stuks

De 3M™ Speedglas™ laskap 9100 FX Air met Adflo™ motoraangedreven ademhalingssysteem biedt de beste ademhalingsbescherming. Het bekroonde Adflo motoraangedreven ademhalingssysteem met zijn doordachte, compacte vormgeving is speciaal ontworpen om aan al uw lasbehoeften te voldoen. Verder beschikt het vizier over verbeterde optische eigenschappen. Het vizier is hiernaast opklapbaar, licht gebogen en zeer goed beschermend. Wij leveren de laskap inclusief opbergtas.


Bij SlijpExpert.nl heeft u altijd de laagste prijsgarantie op alle Speedglas producten van 3M. Bestel vandaag nog uit onze voorraad en u ontvangt uw Speedglas binnen één werkdag thuis.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk
Speedglas
Nieuw
Ja
EAN
04046719968732
Fabrikant
3M
Extra informatie

Met het juiste type filter, biedt de Adflo motorunit effectieve bescherming tegen zowel deeltjes als gassen - allemaal via één enkel systeem. Het gasfilter kan afzonderlijk worden besteld (vervangingsonderdelen & accessoires). Voor bescherming tegen gas neemt u een gasfilter op in uw bestelling (zie gedeelte vervangingsonderdelen). Bij gebruik van een gasfilter zijn een ademslang met geluidsdemper (83 40 08) en een batterij voor intensief gebruik (837631) vereist.

 

Maak kennis met ons nieuw, geavanceerd filter! Het 3M™ Speedglas™ automatisch donkerkleurend filter 9100XXi biedt een extra groot gezichtsveld en verbeterde optische eigenschappen waardoor het filterzicht gedetailleerder en kleurrijker is. Auto-aan functie lasfilter. De lashelm heeft een vertragingsfunctie voor het instellen van openingstijd van donker naar licht en de gevoeligheid van het lasboogdetectiesysteem kan worden ingesteld voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

 

Het slanke profiel en ergonomische ontwerp maakt het nog lichter en gemakkelijker om in krappe ruimten te werken. Gasfilters kunt u separaat aanschaffen. U kunt naar wens het deeltjesfilter of het gasfilter vervangen en u hoeft niet beide filters tegelijkertijd om te wisselen. 

 

Koopt u met regelmaat 3M producten in volume? Dan wilt u graag korting! Dat begrijpen wij bij SlijpExpert.nl. Wij bieden speciale prijzen voor onze grootverbruikers. Bekijk uw gewenste product en vraag direct een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een aanbieding van de experts van SlijpExpert. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle 3M producten en dus ook voor de Speedglas.